Presentation

Jag som står bakom Itefix heter Anders Berndt och är dator- nätverkstekniker med säkerhet som ursprunglig inriktning. Jag felsöker och reder ut problem med trilskande hård- och mjukvara, och installerar, konfigurerar och administrerar hårdvara och operativsystem, på såväl klienter som servrar och nätverken däremellan. Som säkerhetskonsult planerar och genomför jag säkerhetsanalyser och föreslår och implementerar säkerhetshöjande åtgärder. Det kan gälla allt från att installera antivirusprogram på en enskild dator till att skriva en informationssäkerhetspolicy för ett helt företag.

Till vardags arbetar jag som konsult hos Elan IT Resource, och i mitt nuvarande uppdrag sysslar jag med Hardware Lifecycle Management på Eon. Jag åtar mig gladeligen alla sorters uppdrag. En del kanske är för stora, men inga är för små... Sitter du på ett problem och behöver hjälp så hör av dig!

Jag erbjuder även tjänster inom foto och bildbehandling, med restaurering och retuschering som specialitet. Titta in på Heltibild för att se vad som kan åstadkommas.